
- Aquest novembre, la FEEB organitza un taller gastronòmic per a les famílies del SIS Cap de Setmana de Sant Martí i Sant Andreu.
- “Sabors que uneixen” és una proposta per compartir i descobrir sabors, tradicions i cultures.
Els dissabtes 15 i 22 de novembre, la Fundació per l’Esport i l’Educació de Barcelona organitza el taller “Sabors que uneixen”, adreçat a les famílies participants del SIS Cap de Setmana de Sant Martí i de Sant Andreu.
L’objectiu és oferir un espai d’intercanvi i convivència a través de la gastronomia. Durant la trobada, les famílies compartiran plats tradicionals dels seus llocs d’origen, participaran en dinàmiques i podran dialogar sobre les diverses cultures que conviuen als barris.
Les dues sessions tindran lloc a partir de les 10h:
- Dissabte 15 de novembre, a l’Institut Barri Besòs (Sant Martí)
- Dissabte 22 de novembre, a l’Institut Doctor Puigvert (Sant Andreu)
“Sabors que uneixen” és una taller que vol posar en valor la diversitat cultural com a riquesa col·lectiva i reforçar els vincles entre les famílies del SIS Cap de Setmana. Þ
